Close
Kotiseutupäivät

Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen, hinnat ja maksaminen

ILMOITTAUTUMINEN

Valtakunnallisia kotiseutupäiviä vietetään Kokkolassa perjantaista lauantaihin 20.11.–21.11.2020. Torstaina 19.11. on mahdollista osallistua kotiseutupäivien monipuoliseen etkot-ohjelmaan. Voit ilmoittautua koko ajaksi tai tulla vieraaksemme vain osaksi aikaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.10.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 13.11, jonka jälkeen ilmoittautumismaksuja ei enää palauteta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtuma koronaepidemiatilanteen vuoksi perutaan tai matkustusta paikan päälle ei suositella, maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan. Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia kokoontumis- ja hygieniaohjeistuksia.

Kotiseutupäiville ilmoittaudutaan tällä lomakkeella.

Ilmoittautumiset ottaa vastaa Kokkolan Matkatoimisto, myynti@kokkolanmatkatoimisto.fi, p. 06 823 8300

 

HINNAT

Kotiseutupäivien koko ohjelmiston hinta on 100 € (sisältää myös gaalan ja vapaavalintaisen kaupunkiretken tai -retket. Hinta ei kuitenkaan sisällä torstai-illan ohjelmaa tai oheisohjelmaksi merkittyjä tapahtumia.

Gaalaan myydään lippuja erikseen 1.11. alkaen. Gaalalipun hinta on 70 €. Gaala sisältää kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomineen sekä tasokasta kulttuuriohjelmaa. Gaalaan on mahdollista tilata juomapaketti (kaksi lasia viiniä tai viini ja juhlaolut) 15 € lisähintaan.

Paketit eivät sisällä majoitusta, vaan jokainen osallistuja varaa itse majoituksensa. Osallistujille on neuvoteltu sopimushinnat useista Kokkolan hotelleista ja majoituspaikoista. Erikoishintaisia huoneita on rajallinen määrä, joten suosittelemme varaamaan majoituksen hyvissä ajoin.  

MAKSAMINEN

Sähköpostilasku 0 €

Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lasku postitse 2 €

Lasku toimitetaan postitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun postiosoitteeseen.

Yhteislasku

Neuvoteltava erikseen. Yhteislasku sähköpostilla ilman lisäveloitusta, kirjeitse 2 €/kirje.